Om oss

HVEM ER VI?

Keysec AS er et innovativt og fremtidsrettet firma som leverer vektertjenester, vaktmestertjenester og tekniske løsninger innenfor sikkerhet og eiendomsdrift.

Vi setter faglig dyktighet høyt og er stolte av å levere kostnadsreduserende tjenester til våre kunder enten det gjelder sikkerhet, eiendomsdrift eller en kombinasjon av disse tjenestene.

Vi kjennetegnes av engasjement, nytenkning og en lidenskap for faget vi utfører og kan med rette si at vi har: "Passion for safety & facilty".

La oss gjøre en forskjell i din bedrift!


HVORFOR VELGE OSS?

Keysec AS er en liten bedrift som er avhengig av fornøyde kunder. Vi strekker oss derfor alltid litt lenger for at du som kunde skal være fornøyd og leter alltid etter de beste og mest riktige løsningene tilpasset dine behov. Keysec AS er en bedrift som verdsetter faglig kompetanse og utvikling, noe som resulterer i fornøyde kunder og motiverte ansatte.

KONTAKT OSS

VÅR HISTORIE

Keysec AS ble startet som et vaktselskap i 2015 under navnet Oslo Security, men skiftet etterhvert navn til Keysec AS og innlemmet vaktmestertjenester, eiendomsdrift og teknikk som en del av våre leveranser.

I dag er Keysec AS kjent for sin personlige service, faglige kompetanse og evnen til raskt å omstille seg. Vi er stolte av det vi leverer og er lidenskapelig opptatt av at våre kunder skal være fornøyde.

VÅR VISJON

Vår visjon er å levere kostnadsreduserende løsninger med høy grad av faglig kometanse og personlig service innenfor sikkerhet, eiendomsdrift og teknikk.

Våre grunnverdier er:

  • Lidenskap for våre kunder
  • Innovasjon og nytenkning
  • Kvalitet og faglig kompetanse
  • Arbeidsglede

NYTTIG INFORMASJON

Her finner du nyttig informasjon om Keysec AS:

Våre grunnverdier er: